Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

“Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις: μεθοδολογία, πρακτικές εφαρμογές και δράσεις”

Εκδήλωση-Συζήτηση με Θέμα Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο Πανεπιστήμιο UCLanCyprus

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) διοργανώνουν την ερχόμενη Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις: μεθοδολογία, πρακτικές εφαρμογές και δράσεις».

Η ανοικτή για το κοινό εκδήλωση-συζήτηση θα γίνει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στη Λάρνακα, από τις 19:00 μέχρι τις 21:00 και έχει σκοπό να ενημερώσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις για τα τεράστια οφέλη που προκύπτουν από την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και την γενικότερη χρησιμότητα της μεθοδολογίας, των πρακτικών εφαρμογών και δράσεων που προκύπτουν από αυτή.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης-συζήτησης θα προβούν σε παρουσιάσεις οι ακόλουθοι ομιλητές: Αβραάμ Γεωργίου (Ανώτερος Λέκτορας ΤΕΠΑΚ), Βενιζέλος Ευθυμίου (Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΤΕΚ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας του ΕΤΕΚ) και Βασίλης Βασιλείου (Διευθύνων Σύμβουλος ECOENERGIA).  Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus  στα πλαίσια προώθησης του καινούριου πτυχιακού προγράμματος BEng (Hons) Electrical & Electronic Engineering.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Κας. Ιωάννας Παναγιώτου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και για εγγραφή στο τηλέφωνο 24694000 ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]

Date