Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

ΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας

 

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Mέρα Γνωριμίας, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακα.

Σκοπός είναι η γνωριμία και ενημέρωση των υποψήφιων φοιτητών/τριών και των οικογενειών τους για τα προγράμματα σπουδών και τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρo. Μέσα από παρουσιάσεις, θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, να ενημερωθεί για θέματα που σχετίζονται με τη φοίτηση (ακαδημαϊκά θέματα, θέματα σταδιοδρομίας, στέγασης, υποτροφιών, οικονομικών διευκολύνσεων, φοιτητικής ζωής κ.ά.).

Το έμπειρο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus θα είναι διαθέσιμοι για οποιεσδήποτε απορίες. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξάγονται ξεναγήσεις στους χώρους του Πανεπιστημίου, όπως στα κτήρια, στις αίθουσες διδασκαλίας και στις φοιτητικές εστίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέρα γνωριμίας επικοινωνήστε μαζί μας με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 24694004/5.

 

Date