Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της Primetel

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της Primetel την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακας. Σκοπός του μνημονίου είναι να παρέχει το πλαίσιο για συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της  Primetel στους τομείς της διδασκαλίας, της έρευνας και της εφαρμοσμένης εμπειρίας.

Το Μνημόνιο περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών και υπηρεσιών, την από κοινού έρευνα, την συγγραφή συλλογικών ερευνητικών προτάσεων, την συνδιοργάνωση προωθητικών ενεργειών ή/και συνεδρίων, την από κοινού επίβλεψη έργων φοιτητών όλων των επιπέδων και την προσφορά ειδικών παροχών στους υπαλλήλους του τμήματος R&D της Primetel.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus υπόγραψε η κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών του Πανεπιστημίου, Δρ. Ειρήνη Πολυκάρπου στην παρουσία της πρυτάνεως Καθ. Melinda Tan. Η πρύτανης σημείωσε ότι «είναι τιμή για το Πανεπιστήμιο να έχει τέτοιου είδους συνεργασία με μια εταιρεία όπως η Primetel, ενώ δήλωσε ότι προσβλέπουμε σε μια καρποφόρα και επιτυχή συνεργασία.» Από πλευράς της Primetel R&D υπέγραψε ο Διευθυντής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης , Δρ. Μιχάλης Γεωργιάδης, λέγοντας ότι «Είναι τιμή για την Primetel η υπογραφή αυτής της συμφωνίας που μπορεί να προσθέσει αξία τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και στην Εταιρεία. Μεταξύ άλλων θα διευρύνει την ήδη υφιστάμενη συνεργασία σε επίπεδο Έρευνας και Ανάπτυξης προγραμμάτων και της διδασκαλίας»

 

Date