Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης για ένα μοναδικό σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Ο διάσημος Έλληνας πυγμάχος Μιχάλης Ζαμπίδης γνωστός και ως «Iron Mike» με πέραν των 150 νικών στο ενεργητικό του θα βρεθεί στην Κύπρο για να μοιραστεί την γνώση και την εμπειρία του με τους λάτρεις του kick boxing.

O κ. Ζαμπίδης θα παρουσιάσει διήμερο σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στις 31 Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου.

Κατά την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, ο κ. Ζαμπίδης θα προχωρήσει αρχικά σε προφορική εισήγηση με την οποία θα παρουσιάσει και θα εξηγήσει την μεθοδολογία της επιτυχίας και της επίτευξης στόχων, την διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων, την διατροφή και τους τρόπους εκγύμνασης. Στο τέλος αυτής της ενότητας, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις σε σχέση με τα αντικείμενα που θα έχουν επεξηγηθεί. Επίσης, ο Έλληνας πρωταθλητής θα προχωρήσει σε επίδειξη τεχνικών για αρχάριους.

Κατά την δεύτερη μέρα, ο κ. Ζαμπίδης θα επαναλάβει την προφορική του εισήγηση εμπλουτίζοντάς την όμως με αναφορές για πιο προχωρημένους αθλούμενους ή αθλητές. Στη δεύτερη φάση του σεμιναρίου, ο αγαπημένος αθλητής θα δείξει τις αγαπημένες του τεχνικές και συμμετέχοντες με τον απαιτούμενο εξοπλισμό θα έχουν τη δυνατότητα να τις βιώσουν μαζί του στην πράξη- τεχνικές που έχουν χαρίσει στον «Iron Mike» μοναδικές νίκες!

Μια ανεπανάληπτη, λοιπόν, εμπειρία αναμένει τους θαυμαστές του Μιχάλη Ζαμπίδη και λάτρεις του kick boxing. Για πληροφορίες συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 99 69 54 75 και 24 69 41 11.

Date