Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

Σέργης Αβραάμ: Ο φοιτητής του Πανεπιστημίου UCLanCyprus που δέχτηκε επίσημη πρόσκληση από την ιστορική ομάδα 1ης κατηγορίας της Αγγλίας PrestonNorthEnd!

Σέργης Αβραάμ: Ο φοιτητής του Πανεπιστημίου UCLanCyprus που δέχτηκε επίσημη πρόσκληση από την ιστορική ομάδα 1ης κατηγορίας της Αγγλίας PrestonNorthEnd!

Ο φοιτητής του προγράμματος Sport & Exercise Science του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Σέργης Αβραάμ, έχει δεχτεί πρόσφατα επίσημη πρόσκληση και βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αγγλία για να δοκιμαστεί στην Preston Νorth End, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας. Ο Σέργης Αβραάμ αγωνίζεται τόσο στην ομάδα της Ελπίδας Ξυλοφάγου στη Β’ Κατηγορία της ΚΟΠ, όσο και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα του Κυπριακού Οργανισμού Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus κατόπιν αποκλειστικής του πρωτοβουλίας και βλέποντας τις ικανότητες και το ταλέντο του Σέργη Αβραάμ, επικοινώνησε με τον κύριο David Taylor, Πρόεδρο του UCLan Group της Αγγλίας αλλά και Αντιπρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Preston Νorth End, ο οποίος προσωπικά μετέβη στην Κύπρο για να παρακολουθήσει αγώνες στους οποίους συμμετείχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Με τις κατάλληλες διασυνδέσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus αλλά και του μητρικού Πανεπιστημίου (University of Central Lancashire), επιτεύχθη τελικά η επαφή με την ομάδα και ο Σέργης Αβραάμ καλέστηκε για δοκιμαστικά στο Preston της Αγγλίας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Σέργης Αβραάμ ως φοιτητής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και ένεκα της συνεργασίας με το μητρικό πανεπιστήμιο της Αγγλίας, δεν θα χρειαστεί να διακόψει τις σπουδές του αλλά θα μεταφέρει όλα τα μαθήματα του και θα συνεχίσει τις σπουδές του κανονικά στην Αγγλία αφού ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο ακριβώς Πανεπιστήμιο.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, θεωρεί επιβεβλημένη την προβολή τέτοιων ταλέντων και αναγκαία την ουσιαστική συνεισφορά και συμβολή στον αγώνα όλων των αθλητών για παγκόσμιας εμβέλειας διακρίσεις. 



Date