Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

Σεμινάριο: Πώς να αναπτύξετε επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus προσφέρει εκπαίδευση σε επίδοξους επιχειρηματίες
Σεμινάριο
: Πώς να αναπτύξετε επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, στα πλαίσια της δέσμευσης του για ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας,  διοργανώνει  το Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας 2014. Της  πρωτοβουλίας ηγείται το Κέντρο Επιχειρηματικότητας – CEDAR του UCLan Cyprus, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στη προώθηση νέων επιχειρήσεων και της καινοτομίας, όπως: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (KEBE), ΑΤΗΚ, Junior Chamber International (Cyprus), Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ), Αναπτυξιακή Λάρνακας – ΑΝΕΤΕΛ,   Παροικιακός  Σύνδεσμος Η.Β. ΕΠΙΣΤΗΜΗ, και Επιχειρηματικό Συμβούλιο Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου (UK Cyprus Enterprise Council).  Χορηγοί των βραβείων του διαγωνισμού  είναι οι KPMG και Αlpha Bank.

Μια σειρά από εργαστήρια έχουν προγραμματιστεί σε όλη τη Κύπρο με σκοπό να ενημερώσουν και να στηρίξουν επίδοξους επιχειρηματίες για το πώς να αναπτύξουν επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες. Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν τη Πέμπτη 11  Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο της ΑΤΗΚ στη Λευκωσία, τη Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λεμεσό, και τη Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στο UCLan Cyprus στη Πύλα, Λάρνακα.

Ο Δρ Πανίκκος Πουτζιουρής, Καθηγητής Επιχειρηματικότητας και Οικογενειακών Επιχειρήσεων στο UCLan Cyprus και πρόεδρος του CEDAR, δήλωσε: «Η ανάπτυξη και στήριξη της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και την ανάπτυξη καινοτόμων δραστηριοτήτων σε υφιστάμενους οργανισμούς. Χρειαζόμαστε ανάπτυξη όλων των μορφών – ‘επιχειρείν’ – για  να επιτύχουμε την επανεκκίνηση της οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”.

Μετά τα εργαστήρια κατάρτισης, οι επιχειρηματικές ομάδες και άλλοι ανεξάρτητοι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν τις δισέλιδες επιχειρηματικές τους πρότασεις μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.

Για ενημέρωση σχετικά με τη πρωτοβουλία και τη καταχώρηση ενδιαφέροντως για τα εργαστήρια και το Διαγωνισμό, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.uclancyprus.ac.cy/en/business/business-idea-competition-2014/ ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

Click here for the flyer of Business Idea Competition 2014

Click here to download a template that can be used to submit your 2-page proposal


  

Date