Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας και Σταδιοδρομίας

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας και Σταδιοδρομίας

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας και Σταδιοδρομίας την Τρίτη 28/7 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα-Λάρνακα από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Σκοπός είναι η γνωριμία και ενημέρωση των υποψηφίων φοιτητών/τριών και των οικογενειών τους για τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρo καθώς και όλα τα προγράμματα σπουδών. Μέσα από παρουσιάσεις, θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, να ενημερωθεί για θέματα που σχετίζονται με τη φοίτηση (ακαδημαϊκά θέματα, εστίες, θέματα σταδιοδρομίας, υποτροφιών, οικονομικών διευκολύνσεων, φοιτητικής ζωής κ.ά.). Το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό και οι λειτουργοί του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus θα είναι διαθέσιμοι για οποιεσδήποτε απορίες.

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι, υφιστάμενοι ή μελλοντικοί φοιτητές θα μπορούν να ενημερωθούν και για ευκαιρίες εργοδότησης/πρακτικής άσκησης. Στελέχη δικηγορικών, ασφαλιστικών και λογιστικών γραφείων, τραπεζών, εταιρειών τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής και άλλων οργανισμών θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, για να ενημερώσουν ως μελλοντικοί εργοδότες και να επιλύσουν απορίες αναφορικά με την ευκαιρίες καριέρας. Παρόντες θα είναι η CNP Cyprialife, η Συνεργατική Αλληλεγγύης, η KPMG, η Εταιρεία  Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, η Primetel, η Computrain, η Powersoft και το Δικηγορικό G. KOUZALIS LLC, ενώ ο Πρώην Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών της Κύπρου, Πέτρος Ευτυχίου, θα παρουσιάσει το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδές στην Ασφάλεια και τη Διπλωματία (MA in Security and Diplomacy Studies), που αρχίζει στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus από τον Οκτώβριο του 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέρα γνωριμίας και σταδιοδρομίας στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή τηλεφωνείστε στο 24694000.

Date