Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στις ημερίδες ενημέρωσης «Σπουδές στην Κύπρο» σε Κρήτη και Ρόδο

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στις ημερίδες ενημέρωσης «Σπουδές στην Κύπρο» σε Κρήτη και Ρόδο

 

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus θα συμμετέχει στις ημερίδες ενημέρωσης, που διοργανώνει η Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στα Χανιά στις 23 Ιουνίου, στο Ηράκλειο στις 24 Ιουνίου και στη Ρόδο στις 26 Ιουνίου 2016. Οι ημερίδες με τίτλο «Σπουδές στην Κύπρο» έχουν ως σκοπό τους την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων υποψήφιων φοιτητών/τριών και των οικογενειών τους για την πανεπιστημιακή ζωή στην Κύπρο, λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον των Ελλαδιτών για τις ευκαιρίες φοίτησης στην Κύπρο.

 

Έμπειροι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus θα ενημερώνουν το κοινό για τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρο, καθώς και θέματα που σχετίζονται με τη φοίτηση τους, όπως θέματα σταδιοδρομίας, στέγασης, υποτροφιών, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

 

Οι χώροι διεξαγωγής των Ημερίδων είναι:

• Χανιά: Πέμπτη, 23 Ιουνίου, Ξενοδοχείο Samaria

• Ηράκλειο: Παρασκευή 24 Ιουνίου, Ξενοδοχείο Capsis Astoria Heraklion

• Ρόδος: Κυριακή 26 Ιουνίου, Ξενοδοχείο Rodos Park

 

Οι Ημερίδες θα είναι ανοικτές για το κοινό από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή Εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερίδες ενημέρωσης στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 24 69 4000/4055.

Date