Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Seminars & Events

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus συμμετείχε με επιτυχία στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (Move Week)

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus  συμμετείχε με επιτυχία  στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα  Κινητικότητας (Move Week)

Tο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας (Κ.Ο.Κ), την ομάδα καλαθόσφαιρας της ΑΕΚ και την ομάδα καλαθόσφαιρας Ζήνωνα διοργάνωσαν την Κυριακή 27-09-2015 εκδήλωση για όλα τα μέλη της οικογένειας στα πλαίσια της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας (Move Week #Be Active). Οι γυναίκες παρακολούθησαν διάλεξη με θέμα ‘Διατροφή, Άσκηση & Υγεία στη σύγχρονη γυναίκα’ με ομιλήτριες τις Θάλεια Παναγή (Επιστημονική Συνεργάτιδα στην Αθλητική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus), Δρ Μηλίτσα Νικηφόρου (Λέκτορας στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus), Δρ Κούλλα Πάρπα (Λέκτορας στην Αθλητική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus) και Φλώρα Γεωργαλά (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Αθλητική Διατροφολόγος).
Οι άνδρες και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας δοκίμασαν τις αντοχές τους στην καλαθόσφαιρα σ’ένα mini τουρνουά 2 vs 2 με θέμα ‘Παίξε μπάσκετ με το παιδί σου!’.

Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν σύσσωμη. Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στηρίζει και προάγει τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες ως αναγκαιότητα για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας και του υγιούς τρόπου ζωής αλλά ειδικότερα προωθεί όλες τις θετικές συνέπειες που απορρέουν για όλη την οικογένεια και ειδικά για τους νέους και εφήβους μας.

 

Date