Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Seminars & Events

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus συνδιοργανώνει το “Οικογενειακές Επιχειρήσεις: Κίνα 2015”

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus συνδιοργανώνει  το “Οικογενειακές Επιχειρήσεις: Κίνα 2015”

Το Κέντρο Επικειρηματικότητας CEDAR του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Πεκίνου (BIT) διοργανώνουν στις 7-8 Σεπτεμβρίου 2015, συνέδριο με θέμα  τη αναπτυξη των  οικογενειακων  επιχειρήσεων.

To «Συνέδριο Οικογενειακών Επιχειρήσεων: Κίνα 2015» είναι ένα ακαδημαϊκό φόρουμ που έχει ως στόχο να προωθήσει την έρευνα και βέλτιστες πρακτικές γύρω από την επιχειρηματική ανάπτυξη των οικογενειακών επιχειρήσεων. Το φόρουμ θα διερευνήσει επίσης πολιτικές πρωτοβουλίες που μπορούν να να αναληφθούν, προκειμένου να στηριχθούν οι οικογενιακές επιχειρήσεις. Θα θέσει, επίσης, τα θεμέλια για διηπειρωτική συνεργασία σε σχέση με ακαδημαϊκά προγράμματα, ερευνητικές πρωτοβουλίες και εταιρικές συνεργασίες.

Το συνέδριο, το οποίο θα φιλοξενηθεί από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Πεκίνου στην Κίνα (BIT), θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου με εισαγωγές από τους Καθηγητές Yiming Wei (ΒΙΤ) και Πανίκκο Πουτζιουρή (Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus). Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις και συζητήσεις ερευνητικών εργασιών και βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών γύρω από τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Η 8η Σεπτεμβρίου θα περιλαμβάνει συζητήσεις πάνελ σε θέματα πολιτικής και φόρουμ με επιχειρηματίες από οικογενειακές επιχείρησεις και συμβούλους επιχειρήσεων 

To «Συνέδριο Οικογενειακών Επιχειρήσεων: Κίνα 2015» είναι μέρος μιας σειράς από πρωτοβουλίες τις οποίες προάγει το CEDAR, το πρωτοποριακό Κέντρο Επιχειρηματικότητας στην Κύπρο.

Date