Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan CYPRUS και του Συνδέσμου Αποφοίτων Εθνικής Ακαδημίας FBI Κύπρου

Μνημόνιο Συνεννόησης και Συνεργασίας υπογράφηκε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus μεταξύ του ιδρύματος και του Συνδέσμου Αποφοίτων Εθνικής Ακαδημίας FBI Κύπρου (FBINAA Cyprus) με σκοπό την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων προς αμοιβαίο όφελος και προς όφελος της κοινωνίας. 

Το Μνημόνιο αυτό προνοεί μεταξύ άλλων:

  • Την παροχή υποτροφιών σε μέλη του FBINAA Cyprus για εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο με στόχο την ανάπτυξη και προαγωγή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μέλη-αποφοίτους του συνδέσμου.
  • Την από κοινού ή με τρίτους διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων σε θέματα της δικαιοσύνης γενικότερα και της Αστυνομίας ειδικότερα.
  • Την ανταλλαγή στελεχών και/ή αξιωματούχων και/ή Διευθυντών και/ή υπαλλήλων τους για τη διεξαγωγή διαλέξεων και επιμορφωτικών μαθημάτων σε εξειδικευμένους τομείς και όχι μόνο, αλλά και σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, διοίκηση και οργάνωση. 
  • Τη διερεύνηση για την από κοινού εμπλοκή του FBINAA Cyprus και του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus σε ερευνητικά προγράμματα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και για πιθανή άντληση χορηγιών κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή άλλους οργανισμούς.

Η συνεργασία βάσει του μνημονίου θα ισχύει για δύο χρόνια και θα ανανεώνεται αυτόματα για διαδοχικές περιόδους ενός έτους. Εκ μέρους του Πανεπιστημίου το Μνημόνιο υπεγράφη από την Πρύτανη Dr. Melinda Tan και εκ μέρους του FBINAA Cyprus από τον Πρόεδρό του κ. Ανδρέα Αγγελίδη.

Date