Φοιτητικό Πακέτο για Ελλαδίτες Φοιτητές

Go back to Homepage

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Ελληνικό Φοιτητικό Πακέτο Οκτωβρίου 2018 με μειωμένα δίδακτρα σπουδών και κόστος διαμονής.

Συγκεκριμένα, εγγραφές σε οποιοδήποτε προ-πτυχιακό ή μεταπτυχιακό* πρόγραμμα σπουδών, επωφελούνται με την προνομιακή τιμή των €9,000 ανά ακαδημαϊκό έτος φοίτησης, έναντι του ποσού των €14,050 που είναι το ολικό αρχικό κόστος.

Επωφελήσου με περισσότερο από €5,000 μείωση στο κόστος σπουδών και διαμονής σου στην Κύπρο κάνοντας την εγγραφή σου τώρα στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Το Ελληνικό Φοιτητικό Πακέτο των €9,000 περιλαμβάνει:

1. Δίδακτρα Σπουδών στην Υπερσύγχρονη-Βραβευμένη Πανεπιστημιούπολη σε όλα τα προ-πτυχιακά και μεταπτυχιακά* προγράμματα του μοναδικού Βρετανικού Πανεπιστημίου σε Κύπρο και Ελλάδα, UCLan Cyprus.
2. Κόστος Διαμονής στις Ολοκαίνουργιες Φοιτητικές Εστίες (The Student’s Nest) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Γνώρισε το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί σε μία υπερσύγχρονη-βραβευμένη Πανεπιστημιούπολη στην Κύπρο ενώ βρίσκεται κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, καθώς και από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA) προσφέροντας άριστη Κυπριακή-Βρετανική Ανώτατη εκπαίδευση, σε προ-πτυχιακό, μεταπτυχιακό αλλά και ερευνητικό επίπεδο.

Δομημένο σε ισχυρές ακαδημαϊκές αρχές, το UCLan Ηνωμένου Βασιλείου, ως το μητρικό Πανεπιστήμιο, μετράει περισσότερα από 190 χρόνια ιστορίας καθώς θεωρείται ένα από τα πιο αξιόλογα και πλουσιότερα Δημόσια Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Η μοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UKπλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο, Αγγλία, Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ολοκαίνουργιες Φοιτητικές Εστίες

Το Student’s Nest αποτελεί το νέο φοιτητικό συγκρότημα του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου με διαμερίσματα πλήρως επιπλωμένα, κοινή εξωτερική πισίνα, κοινόχρηστο καθιστικό, τηλεόραση και εξοπλισμένη κουζίνα.

Το συγκρότημα βρίσκεται εντός της Πανεπιστημιούπολης στην Λάρνακα, σε απόσταση 1χμ. περίπου από την παραλία και 5 λεπτών από την πόλη της Λάρνακας.

Όροι & Προϋποθέσεις

1.Το ποσό των €9,000 μπορεί να εξοφληθεί και σε 5 δόσεις σε κάθε ακαδημαϊκή χρονιά.
2.Το φοιτητικό πακέτο ισχύει για φοιτητές που διαμένουν στις Φοιτητικές Εστίες (The Student’s Nest) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.
3. Η προαιρετική 12-μήνη πρακτική άσκηση του προγράμματος MSc Forensic Psychology εξαιρείται του Ελληνικού Φοιτητικού Πακέτου.
4. Η συνολική διάρκεια σπουδών για τα προ-πτυχιακά προγράμματα σπουδών είναι 4 χρόνια ενώ τα μεταπτυχιακά προγράμματα μπορούν να ολοκληρωθούν σε 1 ή 2 χρόνια.
5.Το πακέτο δεν μπορεί να αντικατασταθεί με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία του Πανεπιστημίου, να επιστραφεί ή να ανταλλαχθεί με μετρητά ή άλλη πίστωση.

Επίσημος Αντιπρόσωπος Ελλάδας

ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ
Κασομούλη 108, Ν.Κόσμος-Αθήνα
+30 2109029780 E-mail: [email protected]
www.studyincyprus.edu.gr

Date