Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

Εντυπωσιασμένος δηλώνει ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στις 02/09/2014 ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στη Λάρνακα, με αφορμή περιοδεία του στην πόλη και επαρχία.

Ο Υπουργός έγινε δεκτός από την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Dr. Melinda Tan, τον Εκτελεστικό Σύμβουλο Κον. Φλώρο Βωνιάτη, το Μέλος του Συμβουλίου Κον. Γιώργο Χασάπη, τους Επικεφαλείς των Σχολών αλλά και λοιπά μέλη του προσωπικού, όπου και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου αλλά και να παρακολουθήσει παρουσίαση των προσφερόμενων κλάδων σπουδών και των υποδομών του ιδρύματος.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Καδής αποκόμισε εξαιρετικές εντυπώσεις. «Ήταν μεγάλη η ευχαρίστηση που επισκέφθηκα τον χώρο του UCLan Cyprus. Είναι εξαιρετικές οι εντυπώσεις, μια πολύ πρωτοποριακή υποδομή, η οποία υποστηρίζει τα παιδιά στις σπουδές τους και θα ήθελα να πω ότι το Πανεπιστήμιο είναι ένα πολύ λαμπρό παράδειγμα ενός ιδρύματος που συμβάλει στο να καταστεί η Κύπρος ένα κέντρο εκπαίδευσης της ευρύτερης περιοχής, ένα περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης, με τις υποδομές, με το προσωπικό και γενικότερα με ο,τι διαθέτει. Έχουμε συμφωνήσει με το Πανεπιστήμιο ότι θα είμαστε σε μια ανοικτή επικοινωνία. Θα συνεργαζόμαστε για να πετύχουμε στόχους αμοιβαίου οφέλους όπως για παράδειγμα η προσέλευση φοιτητών από το εξωτερικό και η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τόπο μας», επισήμανε ο κ. Καδής.

Ακολούθησε γεύμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Date