Go back to Homepage

Categories

#UCLanians BlogLatest NewsLaw AcademySchool NewsSeminars & EventsUncategorizedProfessional Short Courses

Month

Year

Latest News

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δέχεται αιτήσεις για εισδοχή τον Ιανουάριο του 2016

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δέχεται αιτήσεις

για εισδοχή τον Ιανουάριο του 2016


 

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια της ανάπτυξής του, δέχεται αιτήσεις για όλα τα πτυχιακά και μεταπτυχιακά του προγράμματα για εισδοχή τον Ιανουάριο του 2016.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012 ως εγγεγραμμένο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο προσφέροντας άριστη ανώτατη εκπαίδευση σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μητρικό Πανεπιστήμιο, το γνωστό University of Central Lancashire, το οποίο έχει περισσότερο από 150 χρόνια ιστορίας και θεωρείται ένα από τα πιο αξιόλογα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του UCLan Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά ταυτόχρονα ελέγχεται ακαδημαϊκά και λειτουργικά από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η μοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι απονέμονται διπλά πτυχία με αυτόματη αναγνώριση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και διεθνώς.

Στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργούν τρεις σχολές: η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, η Σχολή Επιστημών και η Νομική Σχολή κάτω από τις οποίες προσφέρεται μια ευρεία επιλογή πτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, κριτήρια εισδοχής και αιτήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου στο 24 69 40 04/05 ή στο [email protected].

Date